ΠΑΣΟΚ: Χρειάζεται κυβέρνηση που θα εφαρμόσει άμεσα και αποτελεσματικά το μνημόνιο

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να συμβάλει στο σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας που θα εφαρμόσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα μέτρα του μνημονίου διατρανώνει με κάθε ευκαιρία η Φ. Γεννηματά.
«Είναι η ώρα για κυβέρνηση άμεσης δράσης και αποτελεσματικότητας», δηλώνει στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική».
Η Φ. Γεννηματά προτείνει το σχηματισμό «ενός ευρύτατου κυβερνητικού συνασπισμού όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, που θα στηρίζεται σε μια πολύ μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» και ζητάει να έχει η «Δημοκρατική Συμπαράταξη», της οποίας ηγείται, «τη δύναμη για να την επιβάλει». Έτσι, αξιώνει την τρίτη εντολή για το σχηματισμό συνεργασίας, «αν οι δύο πρώτες δεν καρποφορήσουν».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «εθνική γραμμή» τα μνημόνια που ψήφισε το κόμμα της, ενώ αναμασάει το γνωστό παραμύθι ότι η εφαρμογή των δεσμεύσεων θα επιτρέψει τη σταδιακή «επαναδιαπραγμάτευση» κάποιων από τους επαχθείς όρους του τρίτου μνημονίου.
Επίσης δεν διστάζει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόθεσή του να ηγεμονεύσει στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας στη θέση του ΠΑΣΟΚ. «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί φυσικά να “εισπηδήσει” στη σοσιαλδημοκρατία ως λαθραία πολιτική αίρεση», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget