Π. Καμμένος: Η νέα κυβέρνηση να στηριχθεί και από βουλευτές άλλων κομμάτων

Ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη της νέας κυβέρνησης και ιδιαίτερα από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.
Επικαλούμενος τα περί «εθνικής ομοψυχίας», δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη της νέας κυβέρνησης στο Κοινοβούλιο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι βουλευτές «ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός, είναι η ώρα να πάρουν και τις μεγάλες αποφάσεις να διαχωρίσουν ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα κόμματα το χθες, δεν έχει κανένα λόγο η κ. Γεννηματά να απολογείται για τον κ. Βενιζέλο».
Πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση», ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ απάντησε «ελπίζω η κ. Γενημματά να βάλει στην άκρη, να διώξει τον κ. Βενιζέλου και από κει και πέρα να το συζητήσουμε».
Ζήτησε επίσης να παρέμβει η δικαιοσύνη για τις δημοσκοπήσεις, κάνοντας λόγο για «τεράστια απάτη» και πως «υπάρχει δόλος» και πως οι εταιρείας δημοσκοπήσεων έδιναν «πλαστά εν γνώσει τους αποτελέσματα».  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget