ΣΕΒ: Έτοιμος να διαθέσει πόρους, ιδέες και δυνάμεις στη νέα κυβέρνηση

Την πλήρη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση εκφράζει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) σε ανακοίνωση του για τις εκλογές, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμος να διαθέσει πόρους, ιδέες και δυνάμεις και να συμβάλει στην έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου.
Ζητά επίσης το σχεδιασμό μιας νέας βιομηχανικής πολιτικής για την αναβίωση της μεταποίησης, στον οποίο προτίθεται να συμβάλει, δείχνοντας στην ουσία και το ποιος θα ωφεληθεί από αυτήν την πολιτική.
Αξιοποιεί το εκλογικό αποτέλεσμα για να υποστηρίξει ότι η πλειονότητα του λαού επιθυμεί την παραμονή στην Ευρωζώνη, αλλά και μια ευρύτερη πολιτική συναίνεση ώστε να έρθουν επενδύσεις χωρίς ψευδαισθήσεις και χρονοτριβές.
«Η νέα κυβέρνηση έχει μια καθαρή εντολή να προχωρήσει μέσα στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην Ευρώπη και στους Έλληνες πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Εκφράζει επίσης τη βεβαιότητα ότι «η εθνική ανάγκη για ανάπτυξη», τα καπιταλιστικά κέρδη δηλαδή, θα πρέπει να είναι ο «οδηγός τόσο στην επιλογή των προσώπων όσο και για την εφαρμογή αποτελεσματικών πολιτικών, τις οποίες ο ΣΕΒ, ως κοινωνικός εταίρος, θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, πάντοτε με πνεύμα συνεργασίας και ευθύνης».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget