Επιστολή Γιούνκερ σε Τσίπρα για σταθερότητα και έγκαιρη υλοποίηση των μέτρων

Σταθερότητα, υλοποίηση των μέτρων και συναίνεση από τα κόμματα του μνημονίου είναι αυτά που επισημαίνει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα με την οποία τον συγχαίρει για τα εκλογικά αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα αποτελέσματα «αποτελούν τη βάση για το γρήγορο σχηματισμό της νέας κυβέρνησης υπό την προεδρία σας και για την αξιοποίηση της σχετικής δημοκρατικής εντολής, προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή του Προγράμματος Στήριξης και Σταθερότητας, που συμφωνήσατε με τους Ευρωπαίους εταίρους τον Αύγουστο».
Προσθέτει ότι «η Ελλάδα χρειάζεται τώρα ευρεία υποστήριξη όλων των κομμάτων, θεσμική σταθερότητα και έγκαιρη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, ούτως ώστε να επιστρέψει η εμπιστοσύνη μεταξύ των Ελλήνων όσο και προς την ελληνική οικονομία».
Ο Ζ. Κ. Γιούνκερ αναφέρει ότι «έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο» και επίσης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που είναι για το Προσφυγικό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget