Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι ή θα συνεχίσει αυτόνομο ή θα διαλυθεί

«Ήττα δεν είναι το 4%» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κοινή συνεδρίαση των κομματικών οργάνων του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι «ήττα ήταν που δεν κυριαρχήσαμε στο χώρο που θέλαμε να κυριαρχήσουμε».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι «ήττα είναι που κάποιοι “παλιοί” έφυγαν και πήγαν -προσωρινά έστω- στη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι ήττα που έχουμε ξανά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στη Βουλή ενισχύθηκαν συντηρητικές και ακραίες φωνές. Και όλα αυτά θα ήταν ήττα ακόμη κι αν παίρναμε 6%».
Ανέφερε πως «το Ποτάμι ή θα συνεχίσει αυτόνομο ή θα διαλυθεί. Δεν θα γίνει πάντως συμπλήρωμα στη ΝΔ - το ΠΑΣΟΚ - τον ΣΥΡΙΖΑ» και κάλεσε όσους πρεσβεύουν συγκολλήσεις «να επιλέξουν μια ακτή και να βγουν». Ξεκαθάρισε πάντως, πως «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεργασθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβιβαστούμε».
Μέχρι το συνέδριο του κόμματος θα δημιουργηθούν «Τομείς Πολιτικής - Τοπικές Οργανώσεις - Ιντερνετικές Κοινότητες», ενώ για τη φυσιογνωμία του Ποταμιού ανάφερε πως «στο εσωτερικό μας υπάρχουν δύο όχθες: Μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά και μια φιλελεύθερη κεντροαριστερή» και πως «το Ποτάμι δεν πρέπει να επιλέξει μεταξύ των δύο τάσεων, πρέπει όμως συνεχώς να συνθέτει τις δύο τάσεις και να τις εκφράζει με λέξεις». Για τον εαυτό του δήλωσε ότι «δεν αισθάνομαι αδύναμος».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget