Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στο «Mega» (VIDEO)

Στις αντιλαϊκές προτάσεις που θα κομίσει ο πρωθυπουργός στο σημερινό Γιούρογκρουπ και τη Σύνοδο Κορυφής, με τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιούλη 2015.

Όπως είπε ο Ν. Σοφιανός, οι προτάσεις της 1ης του Ιούλη που φέρουν την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, άσχετα αν θα γίνουν δεκτά ή όχι από τους θεσμούς, αποτελούν «πρόγραμμα», δηλαδή ένα νέο βαρύ μνημόνιο που θα φορτωθεί στις πλάτες του λαού.
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών -πλην ΚΚΕ- στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο οποίο συνομολογείται ότι το μήνυμα του δημοψηφίσματος δεν σημαίνει ρήξη, αλλά προσπάθεια για μία βιώσιμη συμφωνία με βάση την πρόταση της κυβέρνησης.
Σχετικά με το δίλημμα «ναι ή όχι στο ευρώ», ο Ν. Σοφιανός σημείωσε ότι είναι πλαστό, καθώς το κύριο ζήτημα είναι ποιος κάνει κουμάντο στην οικονομία. Όπως είπε, «δεν είναι λύση να μετράμε πώς ο ελληνικός λαός θα πεινάει, θα είναι άνεργος κι αν αυτό γίνεται με ευρώ ή δραχμή».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget