Και οι άνεργοι στις ουρές των τραπεζών για τα 120 ευρώ από το επίδομα

Και οι άνεργοι, μετά τους συνταξιούχους, προστίθενται από σήμερα Τρίτη 7 Ιούλη στις ουρές των τραπεζών όπου μπορούν να λάβουν από το γκισέ έως 120 ευρώ βάσει της Υπουργικής Απόφασης του υπ. Οικονομικών που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιούλη.
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, από σήμερα στις 12 το μεσημέρι δίνεται η δυνατότητα σε επιδοτούμενους ανέργους και δικαιούχους βοηθημάτων που δεν είναι κάτοχοι κάρτας ανάληψης μετρητών από Αυτόματες Ταμειοληπτικές Μηχανές (ΑΤΜ) να κάνουν ανάληψη μετρητών από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) που εξυπηρετούν τους συνταξιούχους.
Το συνολικό εφάπαξ καταβλητέο ποσό επιδομάτων - βοηθημάτων σε καθέναν από τους δικαιούχους κατά το διάστημα της τραπεζικής αργίας έχει ορισθεί από την Υπουργική Απόφαση σε 120 ευρώ κατά ανώτατο όριο.
Να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρόνια ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτων απασχολουμένων δύνανται να προσέρχονται στα υποκαταστήματα, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά: α) Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας του δικαιούχου (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο κλπ.) και β) δηλωθέν στον ΟΑΕΔ βιβλιάριο καταθέσεων ΕΤΕ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget