ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ Υπερψηφίστηκαν αντιδραστικές τροποποιήσεις για τη διευκόλυνση έκδοσης ατόμων στον Καναδά (VIDEO)


Με τις ψήφους της συγκυβέρνησης, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου «Κύρωση των διορθωτικών τροποποιήσεων της Σύμβασης Έκδοσης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Καναδά δι’ ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων», με το οποίο διευκολύνεται η διαδικασία έκδοσης ατόμων στον Καναδά. Η Χρυσή Αυγή ψήφισε «παρών».
Ξεκαθαρίζοντας ότι το ΚΚΕ καταψηφίζει στο σύνολο και επί των άρθρων το σχέδιο νόμου, ο βουλευτής του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης τόνισε ότι οι διορθώσεις της σύμβασης επί της ουσίας δεν αλλάζουν το αντιδραστικό περιεχόμενο της σύμβασης.
Ενδεικτικά ο Μ. Συντυχάκης ανέφερε ότι οι διορθωτικές τροποποιήσεις δίνουν τη δυνατότητα να εκδίδονται όχι μόνο Καναδοί υπήκοοι, αλλά και Έλληνες και υπήκοοι άλλων κρατών, κατεβάζει πολύ χαμηλά τα όρια της ποινής που προβλέπεται ως προϋπόθεση της έκδοσης, δεν καθορίζει ποιος και με ποιον τρόπο θα αξιολογεί τα κριτήρια για την έκδοση, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα αυτός που εκδόθηκε να δικαστεί στον Καναδά για πράξεις για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget