ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμπόρευσης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συμπορευτούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μιλώντας στο «ΣΚΑΪ», ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτήρισε το νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.
Η δήλωση αυτή, που γίνεται στο φόντο γενικότερων σεναρίων αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος, βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη θέση που εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να οριοθετήσει τους ψηφοφόρους του κόμματος της. Η Φώφη Γεννηματά ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ότι το ΠΑΣΟΚ το χωρίζει «ιδεολογική άβυσσος» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποσιωπώντας ότι με το νέο πρόεδρο της ΝΔ συστεγάστηκαν στην ίδια κυβέρνηση και τότε δεν τους χώριζε καμία «ιδεολογική άβυσσος». 
Σε άλλη συνέντευξη στην ΕΡΤ 1, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ πρέπει να δώσει το έναυσμα για την ουσιαστική ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς. «Αν δεν το κάνουμε, θα δώσουμε χώρο σε άλλες δυνάμεις», είπε, επισημαίνοντας ότι «θα μας απορροφήσει και ο Μητσοτάκης από τη μια και ο Τσίπρας από την άλλη».
Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Λ. Γρηγοράκο
Την αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Λεωνίδα Γρηγοράκου. 
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, κάλεσε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο να δώσει εξηγήσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ορισμένοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευτούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «χαλώντας» την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να οριοθετηθεί από το νέο πρόεδρο της ΝΔ σε φραστικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget