ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Κινητοποίηση στις 20 Γενάρη στο υπουργείο Εργασίας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Γενάρη στο υπουργείο Εργασίας στις 6 μ.μ. καλεί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, αλλά και για τα οξυμένα ζητήματα του κλάδου.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει ότι: «Τις επόμενες μέρες και ώρες ο καθένας μας πρέπει να πάρει θέση μάχης απέναντι στον πόλεμο που έχει κηρύξει κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ με αιχμή το Ασφαλιστικό. Το νέο σχέδιο νόμου που έχει δώσει στη δημοσιότητα η κυβέρνηση δίνει συντριπτικό πλήγμα στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές, στην Πρόνοια. Συνεχίζει στον ίδιο δρόμο που έχουν χαράξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (νόμοι Λοβέρδου - Κουτρουμάνη - Βρούτση). Φέρνουν "γρήγορο θάνατο" για το Ασφαλιστικό, χτυπούν συνολικά τις κύριες και επικουρικές συντάξεις με μειώσεις ως 30% για τους νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, τσακίζουν το ΕΚΑΣ μέχρι την οριστική κατάργησή του το 2019, εκμηδενίζουν τις επικουρικές συντάξεις, φέρνουν νέες μειώσεις στις αναπηρικές συντάξεις, τσακίζουν τα προνοιακά επιδόματα.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί κάθε εμποροϋπάλληλο να μην ανεχτεί το νέο έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, να βγει μπροστά, να δυναμώσει τον αγώνα για την υπεράσπιση του πάγιου και καθολικού δικαιώματος της εργατικής τάξης για πλήρη Κοινωνική Ασφάλιση.
Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης!
Προετοιμαζόμαστε άμεσα για μεγάλη απεργία ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο!».
Παράλληλα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων καλεί στη Γενική Συνέλευση που διοργανώνει την Κυριακή 24 Γενάρη στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του, (Αγ. Φιλοθέης 5β, Πλ. Μητροπόλεως). Ολόκληρη η ανακοίνωση στο συνημμένο
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget