H GUE και τα «Βραβεία Ζαχάρωφ»

Είναι γνωστό ότι το Ευρωκοινοβούλιο συνεχίζει ετησίως την πρόκληση της απονομής των αντικομμουνιστικών «Βραβείων Ζαχάρωφ», που για χρόνια δεν έχουν αφήσει αντικομμουνιστικό και αντεπαναστατικό στοιχείο που να μην το ...βραβεύσουν για τη «συνεισφορά» του στην ανατροπή του σοσιαλισμού και την παλινόρθωση του καπιταλισμού.
Φέτος, αν και το Ευρωκοινοβούλιο άλλαξε «ρεπερτόριο» και βραβεύθηκε ένας μπλόγκερ που διώκεται από το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, η GUE δεν έχασε την ευκαιρία να εξυμνήσει και πάλι τα αντικομμουνιστικά «Βραβεία Ζαχάρωφ». Σε ανακοίνωσή της ...εξαίρει τα βραβεία, που όπως αναφέρει αυτά «απονέμονται σε προσωπικότητες που έχουν εξέχουσα συνεισφορά στην πάλη για τα ανθρώπινα δικαιώματα ανά τη Γη».
Μάλιστα, η GUE-NGL επιδίδεται κιόλας κάθε χρόνο και σε προτάσεις υποψηφιοτήτων για το ποιος θα λάβει το βραβείο κάθε φορά, ενώ να θυμίσουμε ακόμη ότι η πρόεδρος της GUE Γκ. Τσίμερ, στέλεχος της γερμανικής Λίνκε και του ΚΕΑ, το 2013 είχε παραστεί με την ιδιότητά της αυτή στην αντικομμουνιστική φιέστα απονομής του «Βραβείου Ζαχάρωφ» στον Γκιγιέρμο Φαρίνας, με πλούσια και προβεβλημένη υπονομευτική δράση ενάντια στον κουβανικό λαό και με πολυπλόκαμους δεσμούς με τις ΗΠΑ, την ΕΕ και επιχειρηματικούς ομίλους, γεγονός που είχε καταγγείλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Αυτή είναι η GUE και το ΚΕΑ, η «αριστερά» των διαπιστευτηρίων στο μεγάλο κεφάλαιο, διαχρονικοί χειροκροτητές του αντικομμουνισμού, της αντισοσιαλιστικής προπαγάνδας και διαχειριστές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget