Προσβλήθηκαν για λογαριασμό του κεφαλαίου

Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε - έξι, φαίνεται να σκέφτηκαν οι ...φωστήρες της Χρυσής Αυγής όταν είδαν τα πανό που ανάρτησαν δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το πρωί στην Ακρόπολη και ανάρτησαν με τη σειρά τους ένα χολερικό σχόλιο στην ιστοσελίδα τους που τα βάζει με το ΚΚΕ, με τους «λαθρομετανάστες», πασπαλίζει με ολίγον από Δεκεμβριανά και έτοιμη η σούπα αντικομμουνισμού, εθνικισμού, ρατσισμού για σερβίρισμα.
«ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Πανό στην Ακρόπολη σήκωσαν οι κουκουέδες για τους λαθρομετανάστες! Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚΕ κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος της ασχήμιας αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας. Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να εξυπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που "διψά" για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν "αιτήματα" εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών (...) Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός δεν προσπάθησε να σταματήσει την ασχήμια των κουκουέδων επάνω σε ένα Ιερό Σύμβολο της Φυλής μας. Λογικό, βεβαίως, αυτό αφού η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της πλουτοκρατίας, ενώ το ΚΚΕ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή πολιτική του καθεστώτος και ενίοτε την φύλαξη της Βουλής...», γράφουν μεταξύ των άλλων.
Στο σπίτι του κρεμασμένου, βεβαίως, καλό είναι να μη μιλάς για σχοινί. Αν θυμόμαστε καλά -και καλά θυμόμαστε- είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που έστησε δουλεμπορικά ώστε να προμηθεύει στο ντόπιο κεφάλαιο πάμφθηνο εργατικό δυναμικό. Είναι η δράση της υπέρ των καπιταλιστών (βλέπε Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη) με την οποία κατέκτησε επάξια τον τίτλο του «μαντρόσκυλου» του συστήματος. Είναι αυτή που μέσα στη Βουλή ψηφίζει και παρεμβαίνει υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένων τμημάτων του κεφαλαίου (βλέπε εφοπλιστές κ.ά.). Είναι αυτή που οι ασχήμιες της μυρίζουν κυριολεκτικά αίμα.

Τελευταίο: Τα πανό έγραφαν «ΕΕ και ΝΑΤΟ κάνουν τη Μεσόγειο θάλασσα νεκρών. Να σταματήσει τώρα το έγκλημα. Αλληλεγγύη και άμεσα μέτρα στήριξης των προσφύγων». Για ποιον τους πήρε ο πόνος; Για την ΕΕ; Για το ΝΑΤΟ; 'Η μήπως και για τις δύο σφηκοφωλιές του κεφαλαίου και προκειμένου να τις υπερασπιστεί σπεύδει να μιλήσει για «αιτήματα εναντίον των Ελλήνων»; Τόσο ταυτίζεται με το κεφάλαιο, που οποιοσδήποτε ενοχλεί την εξουσία και τις συμμαχίες του, η Χρυσή Αυγή σπεύδει να του προσάψει ανθελληνισμό...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget