Οι φίλοι της κυβέρνησης της Αριστεράς…

Ο πρωθυπουργός μαζί με τον πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, δήλωσε από τη Μυτιλήνη: «Είχαμε όμως και την ατυχία να δούμε με τα μάτια μας μία αυτοσχέδια βάρκα να έρχεται γεμάτη από πρόσφυγες και πράγματι συνειδητοποιήσαμε ότι εδώ πρόκειται για μια διαδικασία εγκληματική από την πλευρά των διακινητών. Στοιβάζουν δεκάδες ανθρώπους όχι σε βάρκες, αλλά σε αυτοσχέδιες σαμπρέλες.(…) Αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο είναι ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα που πρέπει να σταματήσει».
Ο πρωθυπουργός όμως λέει τη μισή αλήθεια…
Πράγματι, οι διακινητές για να κερδοσκοπήσουν δεν έχουν κανένα δισταγμό να στείλουν στον πάτο της θάλασσας ανθρώπινες ψυχές.
Ποια είναι όμως η άλλη μισή αλήθεια;
Γιατί όλο το αστικό πολιτικό σύστημα, όλα τα κόμματα της Βουλής -εκτός του ΚΚΕ- από την κυβέρνηση μέχρι και τη λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις Χρυσή Αυγή, κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό γι’ αυτήν;
Ας δούμε ποια είναι…
Ο κ. Τσίπρας, αφού βγήκε ξανά πρωθυπουργός, έτρεξε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να δηλώσει παρών. Εκεί τον δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Tον υποδέχτηκε δηλαδή ο ηγέτης των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, που χρόνια ολόκληρα οργανώνουν ενάντια στους λαούς πολέμους, πραξικοπήματα, δολοφονίες.
Τον καλωσόρισαν εγκάρδια οι δολοφόνοι μικρών παιδιών στις χώρες που επεμβαίνουν και που, αν καταφέρουν να γλιτώσουν, τα αφήνουν να πνίγουν στη θάλασσα…
Τον Οκτώβρη η ελληνική κυβέρνηση υποδέχτηκε με όλα τα μεγαλεία και επισημότητες -έτσι όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη των ιμπεριαλιστών- το φίλο της, Φρανσουά…Τον πρόεδρο της Γαλλίας, η οποία ως ισχυρό μέλος της ΕΕ και από τα πιο ενεργά μέλη του ΝΑΤΟ, έχει ιστορία στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε χώρες ανά τον πλανήτη.
Από τους κυριότερους όμως υπευθύνους είναι η αστική τάξη της Γερμανίας. Το «βαρύ πυροβολικό» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βέβαια, η Μέρκελ ως ηγέτης των ιμπεριαλιστών της Γερμανίας μπορεί να μην είναι τόσο φίλη της κυβέρνησης της αριστεράς, όσο ο Μπαράκ και ο Φρανσουά, όμως για χάρη των κοινών συμφερόντων των αστικών τάξεων των χωρών τους και το τσάκισμα των λαών μια χαρά τα βρίσκουν μέσα στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Δεν τους πιστεύουμε όλους αυτούς ότι «συγκλονίζονται» από το προσφυγικό δράμα. Γιατί αυτοί δημιουργούν τους πολέμους μαζί με τις αστικές τάξεις των εμπόλεμων χωρών. Αυτοί ενίσχυσαν, εκπαίδευσαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν αντιδραστικές δολοφονικές οργανώσεις όπως το «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS). Αυτοί θέλουν τους πρόσφυγες για πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, για να τους ξεζουμίσουν.
Να, γιατί τους κρύβουν τα ελληνικά αστικά κόμματα. Γιατί είναι με αυτόν το δρόμο. Των ιμπεριαλιστών. Των κερδών των μονοπωλίων, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Και αυτός ο δρόμος γεννάει συνεχώς κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά.
Οι φίλοι της κυβέρνησης της αριστεράς …έκαναν τη Μεσόγειο θάλασσα νεκρών.

Οι ιμπεριαλιστές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και οι ηγέτες τους…
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget