Δ. Κουμπούρης: Ο λαός να απαιτήσει να ζήσει καλύτερα, σύμφωνα με τον πλούτο που παράγει (VIDEO)

Ο λαός να ξεκοπεί από τη λαίλαπα που έχει καταρρακώσει τη ζωή του, να κάνει το άλμα που χρειάζεται, να πιστέψει στη δύναμή του και να δει τον άλλο δρόμο που του προτείνει το ΚΚΕ που θα τον βγάλει σε διέξοδο και θα είναι σε όφελός του, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη στο «Action 24».
«Από τη μια βρίσκονται τα κόμματα που συντάσσονται με την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και από την άλλη το ΚΚΕ», πρόσθεσε.
Και ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης ήξεραν την ΕΕ, το ρόλο της και τις δυνατότητες που έχουν μέσα σε αυτή την Ένωση, υπογράμμισε ο Δ. Κουμπούρης, προσθέτοντας ότι είπαν ψέματα στο λαό όταν είπαν ότι αρκεί να φύγει μια κυβέρνηση και να έρθει μια άλλη χωρίς σύγκρουση.
«Θέλουν την ψήφο του λαού για να έχουν τη συναίνεσή του. Να βάλει την υπογραφή του στα αντιλαϊκά μέτρα για το ποιος θα του στέλνει το επόμενο διάστημα το λογαριασμό», τόνισε ο Δ. Κουμπούρης.
Κάλεσε το λαό να μην το βάλει κάτω, να μη συμβιβαστεί με το μονόδρομο που του δείχνουν. «Να σηκώσει το κεφάλι, να απαιτήσει να ζήσει καλύτερα, σύμφωνα με τον πλούτο που παράγει». Να ενισχυθεί το ΚΚΕ γιατί είναι δύναμη που θα στηρίξει το λαϊκό κίνημα και δείχνει μια προοπτική για μια οικονομία που θα απαλλάξει τον εργαζόμενο λαό από το βάρος της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget