ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογικό παιχνίδι με τις συνεργασίες, ανοιγοκλείνει τις πόρτες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ

Ανοιγοκλείνει τις πόρτες της συγκυβέρνησης σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ο ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας προεκλογικό παιχνίδι για τις μετεκλογικές συνεργασίες που ως βάση έχουν την υλοποίηση του 3ου μνημονίου.
Ενδεικτική και η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στο «Βήμα FM» απέκλεισε συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (δεν απέκλεισε το Ποτάμι), εφόσον δεν αλλάξουν πολιτική, και από τα οποία κόμματα ζήτησε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ -αν είναι πρώτο κόμμα- για να μην γίνουν νέες εκλογές!
Συγκεκριμένα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε». Στη συνέχεια πρόσθεσε «θα υπάρχει και η στήριξη, που λέμε, άμα δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές, δεν υπάρχει δηλαδή συμμετοχή...».
Ο Αλ. Φλαμπουράρης δεν απέκλεισε κυβερνητική συνεργασία με το Ποτάμι -πρόσφατα ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον μεγαλύτερο λαϊκιστή τον Στ. Θεοδωράκη- και ευχήθηκε να «συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget