Ξεδιάντροπα στο πλευρό των εφοπλιστών η ναζιστική και εγκληματική Χρυσή Αυγή

Για τα συμφέροντα των εφοπλιστών δίνει τον καλύτερο της εαυτό μέσα και έξω από τη Βουλή η ναζιστική και εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απειλώντας ευθέως τα ταξικά εργατικά συνδικάτα που αγωνίζονται για ικανοποιητικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Αυτό έπραξε για μια ακόμα φορά στο Πέραμα η ναζιστική και εγκληματική οργάνωση κατά την “περιοδεία” υποψήφιων βουλευτών της σε σωματείο που έστησε η Χρυσή Αυγή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.
Στην πραγματικότητα ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στη Ζώνη. Η “περιοδεία” τους αφορά την επίσκεψη τεσσάρων βουλευτών της στα γραφεία του «Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων "Ο Αγιος Νικόλαος"», δηλαδή του δουλεμπορικού που έστησε η Χρυσή Αυγή στο Πέραμα, το οποίο στεγάζεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη Ζώνη.
Εμφανίσθηκαν σαν μπράβοι των εφοπλιστών και ήταν αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη, που ανάφερε ότι «η Ζώνη του Περάματος θα λειτουργήσει ξανά υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής και με τα σωματεία των εργαζομένων και θα απομονώσουμε τους επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΚΚΕ που λειτουργούν για ξένα συμφέροντα και έστειλαν τα ελληνικά πλοία στην Τουρκία».
Αυτή είναι η προεκλογική δέσμευση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, η προστασία των συμφερόντων των εφοπλιστών από τα ταξικά εργατικά συνδικάτα και τους αγωνιστές συνδικαλιστές που εκλέγονται από τους εργάτες, για τους οποίους οι ναζιστές στήνουν δουλεμπορικά γραφεία για να παρέχουν φτηνή εργασία στα αφεντικά. Έδειξαν για μια ακόμα φορά πως ο πραγματικός αντίπαλος τους είναι το εργατικό λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ.
Είχε προηγηθεί το βράδυ της Τετάρτης μια αναιμική προεκλογική συγκέντρωση στο Πέραμα, μέσα στα γραφεία της, στην οποία δεν συμμετείχαν περισσότερα από 30 άτομα και την Πέμπτη το πρωί για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις «έστησαν» την «είδηση» για την «περιοδεία στη Ζώνη». Στα βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο site, πέρα από τα γνωστά τσιράκια των μεγαλοεργολάβων και των εφοπλιστών, που πρωτοστάτησαν στη συγκρότηση του δουλεμπορικού, βρίσκονταν και ορισμένοι από τους γνωστότερους μπράβους του Περάματος.
Φυσικά, η συκοφαντία είναι στο DNA ναζιστών και φασιστών. Γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή καταφεύγει στη συκοφαντία έναντι των ταξικών συνδικάτων και του ΚΚΕ πως «λειτουργούν για ξένα συμφέροντα και έστειλαν τα ελληνικά πλοία στην Τουρκία». Τα πλοία είναι ιδιοκτησία των εφοπλιστών -που η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται- και τα πηγαίνουν όπου βρίσκουν φτηνά χέρια, διότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα αλλά σίγουρα έχει μαντρόσκυλα στην υπηρεσία του.   
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget