Β. Μεϊμαράκης: Εθνική ομάδα εφαρμογής του μνημονίου με συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ

Για πειραματισμούς κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ισχυρίστηκε ότι κατά το 7μηνο της διακυβέρνησης επιβάρυνε με δεκάδες δις. ευρώ στην Ελλάδα.
Με την κριτική του και με το βλέμμα στραμμένο, όχι μόνο προς τους ψηφοφόρους αλλά και προς την άρχουσα τάξη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήθελε να καταδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση αλλά και το μνημόνιο που υπέγραψε όχι μόνο λόγω των κυβερνητικών πεπραγμένων αλλά και διότι δε δείχνει διάθεση συνεργασίας με τα κόμματα, που ψήφισαν τα αντιλαϊκά μέτρα στη Bουλή.
Με τη ΝΔ να προσπαθεί να αποδομήσει το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ περί ισχυρής διαπραγμάτευση, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έφερε ένα 3ο χειρότερο μνημόνιο, ενώ αντίθετα η κυβέρνηση Σαμαρά κράτησε όρθια τη χώρα.
Δήλωσε πως αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και ανέφερε ότι θα δημιουργήσει εθνική ομάδα διακυβέρνησης και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να συμμετέχει στην ομάδα διαπραγμάτευσης, καθώς αυτός υπέγραψε το μνημόνιο.
Γνωρίζοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να εφαρμόσει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, απέφυγε κάθε αναφορά σε προεκλογικές δεσμεύσεις.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget