Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στο 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Χιλιάδες λαού, με τον πρώτο λόγο να έχει η νεολαία, συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρη Κουτσούμπα.
Όλος αυτός ο εργατόκοσμος, οι άνθρωποι του μόχθου, οι νεολαίοι που πλημμύρισαν το τεράστιο αυτό χώρο, τα απανωτά συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα, έδειξαν με το πιο έμπρακτο τρόπο ότι με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, θα δοθεί η μάχη του ψηφοδελτίου για δυνατό ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Ξεχωριστό, ήταν το στιγμιότυπο όταν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «εισέβαλε» το κόκκινο ποτάμι, που είχαν συγκροτήσει οι Κνίτες και οι Κνίτισσες της Θεσσαλονίκης, ανεμίζοντας τα κόκκινα λάβαρα και ξεσηκώνοντας τους πάντες στο πόδι.
Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν την Κομμουνιστική Νεολαία της Θεσσαλονίκης με δυνατά χειροκροτήματα, ενώ τα συνθήματα «Ένας αιώνας τώρα αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», «Το ανάστημα σου σήκωσε λαέ, τώρα αντεπίθεση με το ΚΚΕ» και άλλα, ακούγονταν ξανά και ξανά.
Με την προεκλογική συγκέντρωση, ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας περιόδευσε στο χώρο του Φεστιβάλ και στα περίπτερα των θεραπευτικών κοινοτήτων «Αργώ», «Ιανός» και στην μονάδα υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ. Επίσης, επισκέφτηκε το περίπτερο της ΟΓΕ, άλλα περίπτερα, όπως και τον παιδότοπο που λειτουργούσε στο Φεστιβάλ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget