Γ. Γκιόκας: Η πρόταση του ΚΚΕ μπορεί να βγάλει στο ξέφωτο της λαϊκής ευημερίας (VIDEO)

H πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μπορεί πραγματικά να βγάλει στο ξέφωτο της λαϊκής ευημερίας, τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1. 
Με ευθύνη των άλλων κομμάτων, πρόσθεσε, βρισκόμαστε τώρα στη φάση του ποιος θα εφαρμόσει το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι αυτός καλύτερα μπορεί να το εφαρμόσει προσπαθώντας να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση ότι δήθεν θα αμβλύνει τις επιπτώσεις από τα σκληρά μέτρα του μνημονίου, επιχειρώντας έτσι τη λαϊκή εξαπάτηση αλλά και τη λαϊκή συνενοχή στα μέτρα. Από την πλευρά της, η ΝΔ μιλά για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» επιχειρώντας και αυτή να συμβάλει στην προώθηση των μέτρων.
Εμείς ως ΚΚΕ, κατέληξε ο Γιάννης Γκιόκας, καλούμε σε οργάνωση της πάλης του λαού σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο, γειτονιά, παντού, για να μπλοκαριστούν τα μέτρα του νέου μνημονίου, να υπάρχουν εστίες αντίστασης που θα ανοίγουν ταυτόχρονα το δρόμο στο πραγματικό εναλλακτικό σχέδιο του ΚΚΕ που αν γίνει συνείδηση του λαού μπορεί να πυροδοτήσει την πραγματική φιλολαϊκή προοπτική.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget