Γ. Πέρρος: Ή με τα μνημόνια και τα μονοπώλια ή πάλη με το ΚΚΕ για να γκρεμιστούν (AUDIO)

Ή θα πας με τα μνημόνια και τα μονοπώλια και τα βάσανα που φέρνουν ή θα οργανώσεις την πάλη με το ΚΚΕ για να τα γκρεμίσεις, τόνισε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Τρίτη 4 Αυγούστου το πρωί σε εκπομπή της ΕΡΑ.
Όπως υπογράμμισε, το 3ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έρχεται να ισοπεδώσει και να γκρεμίσει ό,τι απέμεινε από τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, ενώ επανέλαβε την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων. Πρόταση, που όπως είπε, η υλοποίησή της θα έχει δυσκολίες, αλλά είναι άλλο πράγμα να παλεύεις για να οργανώσεις την κοινωνία και την οικονομία με βάση τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες και προτεραιότητες και άλλο να βασανίζεσαι για τα κέρδη των μονοπωλίων και των επιχειρηματικών ομίλων.
Παράλληλα αποδόμησε με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, τα περί εναλλακτικών σχεδίων με βάση το νόμισμα, λέγοντας πως και αυτά τα σενάρια κινούνται εντός των τειχών της ΕΕ και της Ευρωζώνης και των μονοπωλιακών ομίλων.
Ο Γιώργος Πέρρος κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να συμπορευτούν με την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, οργανώνοντας ταυτόχρονα την πάλη τους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατική - λαϊκή γειτονιά για να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα του μνημονίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget