Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική (VIDEO)

Ο ίδιος ο λαός να πρωταγωνιστήσει και να δημιουργήσει εξελίξεις σε όφελός του, ενισχύοντας το δικό του μονόδρομο που είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ, που θα σταθεί δίπλα του για την οργάνωση του αγώνα αντίστασης στη λαίλαπα των βάρβαρων μέτρων του μνημονίου που έρχεται και για να ανοίξει ο δρόμος για βαθιές ανατροπές, τόνισε οΧρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA» την Παρασκευή 31 Ιούλη.
«Το μεγαλύτερο κακό έρχεται από την επιλογή του μικρότερου κακού», πρόσθεσε, καλώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε ενίσχυση και ενδυνάμωση της λαϊκής συμμαχίας για να απαλλαγούν από το δυνάστη τους που είναι τα μονοπώλια και τον εκφραστή τους που είναι η ΕΕ. Η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, συνέχισε, γίνεται για τις ανάγκες στήριξης του κεφαλαίου και όχι για τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα, καθώς η συγκυβέρνηση ακολουθεί πολιτική ισοπέδωσης του λαού.
Το ΚΚΕ δεν είναι ούτε υπέρ της καπιταλιστικής Ελλάδας του ευρώ ούτε υπέρ της καπιταλιστικής Ελλάδας της δραχμής, αλλά υπέρ μιας άλλης διεξόδου που ο λαός θα κάνει κουμάντο στην οικονομία σε όφελός του, πρόσθεσε ο Χρήστος Κατσώτης, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ θα συναντηθεί μέσα στο κίνημα, στους αγώνες, στους τόπους δουλειάς με όλους αυτούς που πράγματι θέλουν να πάνε τα πράγματα ένα ακόμη βήμα παραπέρα, στην κατεύθυνση σύγκρουσης, ρήξης και ανατροπής της ασκούμενης βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
«Δεν υπάρχουν σωτήρες, μόνο το οργανωμένο κίνημα μπορεί να βάλει εμπόδια και να δυσκολέψει την αντιλαϊκή πολιτική», κατέληξε ο Χρήστος Κατσώτης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget