Γιώργος Σκιαδιώτης: Ούτε ώρα χαμένη από το λαό στην οργάνωση του αγώνα του ενάντια στο νέο μνημόνιο (AUDIO)

«Ούτε ώρα χαμένη να μην πάει από το λαό στην κατεύθυνση της άμεσης οργάνωσης του αγώνα του ενάντια στη βαρβαρότητα του νέου μνημονίου, από το οποίο θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη χειροτέρευση», τόνισε ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του webradio 902.gr «Κλικ στην Ενημέρωση».
Η χώρα μας αύριο πρέπει να έχει το νόμισμα της λαϊκής εξουσίας, σημείωσε απαντώντας στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, προσθέτοντας ότι το ζήτημα είναι τι οικονομία, καθώς και ποιον και τι θα υπηρετεί αυτή η οικονομία. Αυτή είναι η πραγματική σημαία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας ως σκοταδισμό τα όσα σχεδιάζονται και λέγονται για την περαιτέρω αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, με αφορμή και τις συναντήσεις που έχει ήδη στην Αθήνα το κλιμάκιο του «κουαρτέτου». Το ΚΚΕ, συνέχισε, παλεύει για να μπουν στην υπηρεσία του λαού τα επιτεύγματα της επιστήμης, της προόδου, της έρευνας και της τεχνολογίας και δεν συμβιβάζεται με αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται.  
Τέλος, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί, παρουσιάζοντας το μαύρο - άσπρο, να αποσπάσει αν όχι τη συναίνεση και την υποταγή του λαού, τουλάχιστον την ανοχή του στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget