ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο για το απαράδεκτο πρόστιμο των 900 ευρώ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 31 Ιούλη το πρωί δυνάμεις της Γραμματείας Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ, σωματεία και φορείς της περιοχής ενάντια στην προκλητική επιβολή προστίμου σε βάρος του ΠΑΜΕμε το πρόσχημα της ρύπανσης από την ανάρτηση αεροπανό με το οποίο καλούσε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση κατά του 3ου μνημονίου. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης εργαζόμενοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, μοίραζαν ανακοινώσεις με την καταγγελία της Πανελλαδικής Γραμματείας του Μετώπου και με ντουντούκες ενημέρωναν εργαζόμενους και περαστικούς για τη νέα πρόκληση της Δημοτικής Αρχής ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία συνάντησε το γενικό διευθυντή του δήμου όπου του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή η απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, η απαγόρευση να ενημερώνει το ΠΑΜΕ και να κινητοποιεί το λαό, ότι δεν γίνεται αποδεκτό το πρόστιμο για το πανό που καλούσε σε αντίσταση ενάντια στο 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Η απάντηση του γενικού διευθυντή του δήμου ήταν ότι αφορά την αισθητική και τη νομιμότητα, ενώ επισήμανε ότι οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ γίνονται ελεύθερα και από εκεί ενημερώνεται ο κόσμος.
Τέλος, η αντιπροσωπεία επέστρεψε την κλήση των 900 ευρώ σαν απαράδεκτη και δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και του πολιτικού του προσωπικού.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget