Θεσσαλονίκη: Αποχώρησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 15 Ιούλη οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της «Εργατικής Ενότητας» (ΠΑΜΕ), καταγγέλλοντας τον προδοτικό τους ρόλο για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΜΕΤΑ, που μια τέτοια μέρα σαν τη σημερινή, με το λαό στους δρόμους να παλεύει ενάντια στο 3ο μνημόνιο που θα τσακίσει τη ζωή του, αυτοί αρνήθηκαν να προκηρύξουν απεργία και συνειδητά εξακολουθούν να αρνούνται να οργανώσουν την αντίσταση του λαού.
Ο Γιώργος Τσαμπούκης, μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, είπε ότι αυτή η συνεδρίαση έπρεπε να είχε άλλο χαρακτήρα, καθώς η απαίτηση των καιρών είναι να είμαστε μέσα στους χώρους για την καλύτερη οργάνωση των εργαζομένων που τούτες τις μέρες δέχονται ανελέητη επίθεση από την εργοδοσία.
Συνδικαλιστές, εκπρόσωποι ταξικών σωματείων που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, αποχώρησαν μαζί με τους εκλεγμένους της «Εργατικής Ενότητας», φωνάζοντας το σύνθημα «Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget