Θ. Χιώνης: Ο λαός «να ακυρώσει τα σχέδιά τους και να δυναμώσει την αμφισβήτηση στην ΕΕ» (VIDEO)

Σε τηλεοπτική συζήτηση στην πρωινή έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega συμμετείχε οΘοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στην τοποθέτησή του ο Θ. Χιώνης στάθηκε αρχικά στην ανάγκη, άμεσα με ρύθμιση να διασφαλιστεί η πλήρης είσπραξη του συνόλου των μισθών και των συντάξεων από τους δικαιούχους καθώς και το δικαίωμα ανάληψης από τους μικροκαταθέτες.
Συνεχίζοντας τόνισε ότι η κατάσταση που βιώνουμε επιβεβαιώνει ότι η ΕΕ είναι μία «συμμορία ληστών» και δεν γίνεται «παρθεναγωγείο», ενώ επιπροσθέτως επιβεβαιώνεται και η δημοκρατία του συστήματος «που με κλειστές τράπεζες και ένα ψεύτικο-κάλπικο ερώτημα προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του λαού για νέα μνημόνια».
Κάλεσε το λαό να απορρίψει τους εκβιασμούς, να σηκώσει ανάστημα και να στηρίξει με τον αγώνα και την επιλογή του στο δημοψήφισμα την πρόταση του ΚΚΕ που ξεκάθαρα αναφέρει: «Όχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».
Όπως είπε ο Θ. Χιώνης ο λαός στην κάλπη «με άκυρο να ακυρώσει τα σχέδιά τους και να δυναμώσει την αμφισβήτηση στην ΕΕ».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget