Θ. Παφίλης: Ο λαός να μην τρομοκρατηθεί ούτε από τον εκβιασμό της ΕΕ ούτε από τον εκβιασμό της συγκυβέρνησης (VIDEO)

Κάλεσμα στο λαό να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που λέει «Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΕΚΤ και ΔΝΤ, όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία» απηύθυνε οΘανάσης Παφίλης, μέλος τηςΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1».
Ο Θ. Παφίλης τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί γιατί σήμερα τον εκβιάζουν ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ, αλλά τον εκβιάζει και η κυβέρνηση.
«Το δίλημμα δεν είναι αν θα διαλέξουμε το μνημόνιο της τρόικας ή το μνημόνιο της κυβέρνησης», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική μέσα στην ΕΕ.
Ο Θ. Παφίλης στηλίτευσε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία καλλιέργησε αυταπάτες για το ρόλο της ΕΕ για να μπορέσει να πάρει τις ψήφους και τώρα είναι εγκλωβισμένη και στην αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησε όταν βγήκε σαν κυβέρνηση και στους εκβιασμούς της ΕΕ.
Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να διασφαλίσει μισθούς και συντάξεις σε μικροκαταθέτες που πρέπει να κινηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget