Γιγαντοπανό στην πρόσοψη του υπουργείου Οικονομικών ανάρτησε το ΠΑΜΕ

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν κινητοποίησηστο Υπουργείο Οικονομικών. Με μια συνδυαστική κίνηση,  ανέβηκαν στην ταράτσα του υπουργείο και κρέμασαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σύνθημα: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας».
Ήδη η πλατεία Συντάγματος έχει γεμίσει από τρικάκια, που πετιούνται από την ταράτσα του υπουργείου, με το κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα το απόγευμα σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, στην μεριά της πλατείας, έχει εγκατασταθεί μια ντουντούκα, από την οποία διαβάζονται ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ και το κάλεσμα στα απογευματινά συλλαλητήρια.
Συνθήματα όπως «ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θέλουν συμφωνία, τσακίζουν τον λαό για την πλουτοκρατία», «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, τσάκισε μνημόνια και αφεντικά» και «Εδώ, εδώ με αγώνα ταξικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 Ευρώ», δονούν την ατμόσφαιρά στην είσοδο του υπουργείου, επί της οδού Νίκης, από τους συγκεντρωμένους.  
Ήδη πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής. Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στις 7.30 το απόγευμα στηνΟμόνοια και σε όλα τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χωράς.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget