ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα για την εκτίμηση της πανελλαδικής κινητοποίησης και την παραπέρα πορεία του αγώνα (VIDEO)



Συνεδριάζουν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φλεβάρη, οι Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα των Νομών της Θεσσαλίας, ενώ αμέσως μετά θα συνεδριάσει η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας, για την εκτίμηση της πανελλαδικής κινητοποίησης, αλλά και την παραπέρα πορεία του αγώνα, στο φόντο της μαζικότητας των συλλαλητηρίων της Αθήνας την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο.
Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του «SKAI» o Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των αγροτικών μπλόκων, σημείωσε ότι τα συλλαλητήρια της Παρασκευής και του Σαββάτου, καθώς και η μαζική συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των εργαζομένων της Αθήνας δίνει ώθηση στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της. Παράλληλα, ο Ρίζος Μαρούδας επανέλαβε τα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών σημειώνοντας ότι είναι αιτήματα επιβίωσης. 
Την Κυριακή το απόγευμα, οι μικρομεσαίοι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, με χειροκροτήματα, υψωμένες γροθιές, συνθήματα, αλλά και μέσα σε κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και συγκίνησης  υποδέχτηκαν τους συναδέλφους τους που με τα τράκτερ τους κατέβηκαν στην Αθήνα, στα συλλαλητήρια της Παρασκευής και του Σαββάτου στην Αθήνα, όπου χιλιάδες εργάτες και αγρότες από κοινού έστειλαν το μήνυμα: «Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο, δεν παζαρεύουμε τη ζωή μας».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget