ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BAΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ ΣΤΟ MEGA Ο αγώνας μας εκφράζει όλα τα λαϊκά στρώματα (VIDEO)




Η συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα ήταν πρωτοφανής, η αλληλεγγύη που επιδείχτηκε στους αγρότες από τους εργαζόμενους, το λαό της πρωτεύουσας ήταν τεράστια, ενώ με τον αγώνα μας εκφράσαμε όλα τα λαϊκά στρώματα, τόνισε ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων, παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του «ΜΕGA» τη Δευτέρα και απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου, ο οποίος προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι το συλλαλητήριο στην Αθήνα «ήταν κατώτερο των προσδοκιών των διοργανωτών» και για αυτό δεν έγινε συγκέντρωση και το Σάββατο το απόγευμα.
Για πρώτη φορά, υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μπούτας, τρακτέρ έφτασαν και διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας μετά από μια πορεία 800 χιλιομέτρων για να πάνε και να επιστρέψουν, προκειμένου να διατρανώσουν τα δικαιώματα των μικρομεσαίων αγροτών.
Όπως σημείωσε ο Βαγγέλης Μπούτας, από την εικόνα που έχει τα μπλόκα δυναμώνουν, καθώς οι μικρομεσαίοι αγρότες, μετά και την επιτυχία των συλλαλητηρίων, πείσμωσαν περισσότερο, ενώ επανέλαβε το πλαίσιο αιτημάτων που έχουν θέσει στην κυβέρνηση και που επί αυτών αναμένουν απαντήσεις.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget