Δ. Κουμπούρης: Ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του - Να συγκρουστεί με τις ταξικές πολιτικές (VIDEO)


Όλες οι κυβερνήσεις ακολούθησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια μια σκληρή, ταξική, καταστροφική πολιτική στο ασφαλιστικό σύστημα, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 6 Γενάρη, στην ΕΡΤ1. «Όλα τα σχέδια για την αναμόρφωση και βιωσιμότητά του ασφαλιστικού κατέληξαν στο να κοπούν οι συντάξεις, να περικοπούν τα δικαιώματα των συνταξιούχων, των εργαζομένων, οι μισθοί τους, να απαλλάσσεται το κεφάλαιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τώρα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη χαριστική βολή.
«Έρχεται να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές και να ολοκληρώσει το έγκλημα, δηλαδή πάνω στις προηγούμενες καταστροφικές πολιτικές που τσάκιζαν τη ζωή του συνταξιούχου, του εργαζόμενου, έρχεται να φέρει ένα καινούριο Ασφαλιστικό για να δώσει συνέχεια, στην ίδια κατεύθυνση και στην ίδια λογική. Να υπηρετήσει την ίδια ταξική πολιτική».
Ο Δ. Κουμπούρης κάλεσε το λαό να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. «Είναι ταξικές πολιτικές. Πρέπει να συγκρουστεί με αυτές, να πιστέψει στη δύναμή του», σημείωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget