ΚΚΕ: Σχόλιο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχόλιο του, για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας αποδεικνύονται οι καλύτεροι εκφραστές και υπηρέτες του “συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας”, που υποτίθεται τους πολεμά, αφού όλα τα μέτρα που υλοποιούν (ανακεφαλαιοποίηση, πλειστηριασμοί κ.ά), αλλά και αυτά που σχεδιάζουν, όπως η πλήρης διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, υπηρετούν τις απαιτήσεις αυτού ακριβώς του συστήματος. Κάνουν με αυτό τον τρόπο τη “βρώμικη δουλειά” που δεν ολοκλήρωσαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό το λόγο, όταν η κυβέρνηση μιλά για κοινωνική συναίνεση και σταθερότητα, εννοεί την ανοχή του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του, αφού τη στήριξη των άλλων κομμάτων ουσιαστικά την έχει, άσχετα αν τσακώνονται για τον επιμερισμό του πολιτικού κόστους.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, θα δώσουν την απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη. Κι ας αφήσει ο κ. Τσίπρας τα γνωστά παλιά κόλπα της σοσιαλδημοκρατίας ότι δήθεν η κυβέρνηση στηρίζει την απεργία και τις κινητοποιήσεις, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις υπονομεύσει».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget