ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Ν. Καραθανασόπουλος: Αναδιανομή του πλούτου από τους πολλούς στους λίγους (VIDEO)




«Εργαλείο αναδιανομής του πλούτου από τους πολλούς στους λίγους» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2016 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, τονίζοντας ότι «συνεχίζεται και κλιμακώνεται η αντιλαϊκή πολιτική».
Ανέφερε πως «είναι απόρροια της διαπραγμάτευσης για το μνημόνιο Τσίπρα» και προσθέτει «νέα ασήκωτα βάρη στο λαό» τόσο με τα αυξημένα έσοδα από τους φόρους όσο και από τη μείωση των δαπανών σε μισθούς, συντάξεις, Υγείας και Παιδεία.
Σχολιάζοντας τις κυβερνητικές αναφορές για προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, τόνισε ότι αυτές «αποτελούν τη διαμόρφωση των μόνιμων μηχανισμών που θα αναπαράγουν φτηνή εργατική δύναμη χωρίς εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα» και πρόσθεσε πως αν για αυτά πανηγυρίζει η κυβέρνηση, «τότε είναι άξιος ο μισθός και ο κόπος σας» και ότι «άξια σας εμπιστεύθηκε η αστική τάξη», για να ολοκληρωθεί η επιδρομή που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Υπογράμμισε πως «επιβεβαιώνεται πλέον ότι δεν υπάρχει εναλλακτική φιλολαϊκή πολιτική πρόταση στο πλαίσιο του συστήματος, της πολιτικής και της συμμετοχής της Ελλάδας στην ΕΕ».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget