Πάλι σαν «λαγός» για τη μείωση των συντάξεων εμφανίσθηκε ο Β. Λεβέντης στη Βουλή

Πάλι για μειώσεις συντάξεων μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση που τις εφαρμόζει και το πόρισμα των σοφών καλλιεργεί το έδαφος για να μειωθούν περισσότερο με εισοδηματικά κριτήρια, ενώ απέφυγε να κάνει αναφορά στα κέρδη που επί δεκαετίες καρπώθηκαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι σε βάρος του λαού. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ζήτησε να μειωθούν οι υψηλές συνάξεις και να καταργηθούν για όσους έχουν εισόδημα 3.000 ευρώ το μήνα, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του «λαγού» για την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει πως θα κόψει τις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ και το πόρισμα των σοφών προτείνει μείωση των συντάξεων ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα!
Η ανεκτίμητη -για την ώρα- προσφορά του Β. Λεβέντη στην κυβέρνηση, παραλίγο να μεταφραστεί και σε υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, καθώς όπως είπε, «είχα την διάθεση να ψηφίσω» αλλά δεν θα το πράξει λόγω της επιβολής του πλαστικού χρήματος στους... ντελίβερι!
Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι «θα βοηθήσω πολιτικά» τον πρωθυπουργό και πως το ίδιο θα έκανε και με την ΝΔ, αν ήταν στην κυβέρνηση, διότι το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοσθεί λέγοντας πως «αν δεν δείξουμε συνέπεια θα μας πάρουν την ακίνητη περιουσία».  
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget