Ν. Σοφιανός: Ο λαός να εμπιστευτεί το ΚΚΕ για την οργάνωση της αντίστασης (VIDEO)

Επειδή η επόμενη μέρα είναι κρίσιμη, ο κόσμος να εμπιστευτεί το ΚΚΕ στην οργάνωση της αντίστασης απέναντι στις συνέπειες αυτής της πολιτικής, στους μονόδρομους που κοστίζουν. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην τηλεόραση του «Σκάι», το πρωί της Παρασκευής 17 Ιούλη 2015. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για το λαό μας, με το μνημόνιο που είναι ΣΥΡΙΖΑίικο και ΑΝΕΛ, αλλά έχει και την υπογραφή των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού.
Κατήγγειλε την υποκρισία της κυβέρνησης που τάχα ανακάλυψε ότι δεν είχε εναλλακτική και σημείωσε ότι το ΚΚΕ ξεκάθαρα έλεγε ότι μέσα στα τείχη της ΕΕ, της ΟΝΕ και της εξουσίας του κεφαλαίου δεν υπάρχει εναλλακτική φιλολαϊκή λύση, αυτή βρίσκεται έξω από τα τείχη.  
Χαρακτήρισε ως νέο ανάχωμα τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι επιχειρείται να ανακοπεί ο ριζοσπαστισμός και η αγωνιστικότητα του κόσμου. Αυτό το πολιτικό προσωπικό μέσω της αποχής και του «Όχι» πάει να ξεπλύνει τις ευθύνες του, είναι μέχρι το μεδούλι καιροσκοπικό και οπορτουνιστικό όταν λέει ότι καταψηφίζει το μνημόνιο, αλλά στηρίζει τη μνημονιακή κυβέρνηση. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget