Άμεσα συμφωνία ζητά ο ΣΕΒ που δηλώνει «ΝΑΙ στο ευρώ»

«Άμεσα σε συμφωνία» ζητά ο ΣΕΒ να οδηγήσουν «οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας» θεωρώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση «η βέβαιη έξοδος από την ευρωζώνη θα οδηγήσει στη φτώχεια, στο διχασμό και στη δυστυχία».
Ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση του εμφανίζει τα συμφέροντα των βιομηχάνων και των επιχειρηματιών σαν κοινά με εκείνα των εργαζομένων αναφέροντας πως «οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σ΄αυτές ζουν μια πρωτοφανή δοκιμασία» διότι η παύση λειτουργίας των τραπεζών «δημιουργούν τεράστια ζημιά στις επιχειρήσεις».
Ο ΣΕΒ δηλώνει «ΝΑΙ στην Ελλάδα. ΝΑΙ στο ευρώ» και μάλιστα εμφανίζει τους εργαζόμενους να δηλώνουν το ίδιο με τον ΣΕΒ καθώς στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «με συναίσθηση της ευθύνης μας, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που μοχθούμε καθημερινά για να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία, επιλέγουμε ΝΑΙ στη σταθερότητα και στην προοπτική».
Προφανώς ο ΣΕΒ δεν εκπροσωπεί τους εργαζόμενους και τα συμφέροντα τους. Οι βιομήχανοι δεν είναι θύματα της ανεργίας και της φοροεπιδρομής, ούτε της μείωσης των μισθών και των συντάξεων που έγιναν στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget