Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στον «Alpha» (VIDEO)

Τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, που εξαπάτησε το λαό, κατήγγειλε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Alpha» το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιούλη 2015.
Kάλεσε εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα να ακυρώσουν τα εκβιαστικά διλήμματα του δημοψηφίσματος, επιλέγοντας την πρόταση του ΚΚΕ που λέει διπλό όχι, και στο μνημόνιο της ΕΕ και στο μνημόνιο της συγκυβέρνησης. 
Τα δεδομένα για το λαό στο δημοψήφισμα είναι είτε να πει «ναι» και να συμφωνήσει με το πακέτο που πρότειναν οι θεσμοί προς την κυβέρνηση ύψους 10 δισ., είτε να πει «όχι» και να συμφωνήσει με το πακέτο της κυβέρνησης ύψους 8 δισ. που περιλαμβάνει ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2016, με κατάργηση του ΕΚΑΣ έως το 2019 κ.ά. Και οι δύο απαντήσεις, όμως πρόσθεσε, οδηγούν σε συμφωνία για νέο μνημόνιο και αυτό ο λαός πρέπει να το καταδικάσει. 
Όσον αφορά τις τράπεζες, επισήμανε ότι έκλεισαν με εντολή της κυβέρνησης κάτω από την πίεση και τις εντολές των εταίρων τους, γιατί η Ελλάδα δεν έχει οικονομική και νομισματική πολιτική, είναι στην ΟΝΕ, έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, για το οποίο η «πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση» θέλει να φτιάξει νέα βάση στην Κάρπαθο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget