Παρέμβαση της Αλ. Μπαλού στον «ΑΝΤ1» (VIDEO)

Ο λαός πρέπει να επιλέξει την πρόταση του ΚΚΕ και να απορρίψει τους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα, και από τις δύο πλευρές, που τελικά οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα, σε νέα μνημόνια και μέτρα σε βάρος του λαού, επεσήμανε μεταξύ άλλων ηΑλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2015.
Το ναι, για το οποίο εκβιάζουν ΕΕ και θεσμοί σημαίνει νέα μέτρα και μνημόνια με στόχο την περιφρούρηση της κερδοφορίας των μονοπωλίων, για λογαριασμό των οποίων άλλωστε φτιάχτηκε η ΕΕ. Το όχι της κυβέρνησης ουσιαστικά μεταφράζεται σε ναι σε νέο μνημόνιο καθώς και η τελευταία πρόταση της κυβέρνησης εμπεριέχει μέτρα που φορτώνονται στην πλάτη του λαού και ελάχιστα διαφέρουν από την πρόταση της ΕΕ.  
Το ΚΚΕ καλεί το λαό να πετάξει στην άκρη τους εκβιασμούς, τους φόβους και τις αυταπάτες ότι αυτοί οι κακοί εταίροι θα αλλάξουν. Όχι και στα μνημόνια της ΕΕ και σε αυτά που ετοιμάζονται από την κυβέρνηση, αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία, με το λαό στην εξουσία. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget