Στην Αθήνα θα διαδηλώσουν οι συνταξιούχοι απ' όλη τη χώρα Συλλαλητήριο στις 23 Ιούνη, στις 6 μ.μ., στα Προπύλαια

Από πρόσφατη συγκέντρωση των 
συνταξιούχων της Αττικής για την Υγεία
«Η παγίωση της φτώχειας και της ανεργίας δεν είναι έντιμος συμβιβασμός». Αυτό διαμηνύουν οιΣυνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ καιΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, που προετοιμάζουν πανελλαδική συγκέντρωση, στις 23 Ιούνη, στην Αθήνα. Η συγκέντρωση των συνταξιούχων θα γίνει στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. Στην ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων αναφέρει:
«Συνταξιούχοι, ξεσηκωμός. Ερχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα. Οι συντάξεις μας εξαφανίζονται. Η Υγεία εμπορευματοποιείται. Τα κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα σφαγιάζονται. Ολοι στην πανελλαδική συγκέντρωση, στις 23 Ιούνη 2015, στην Αθήνα. Νέα αντεργατικά μέτρα και νέες περικοπές έρχονται να προστεθούν πάνω στο σφαγιασμό που έχουμε δεχτεί. Οποιο αντεργατικό, αντισυνταξιουχικό, αντιλαϊκό μέτρο ψηφίστηκε απ' τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ισχύει στο ακέραιο. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, τα μέτρα μένουν και εμπλουτίζονται. Μας οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση, μας ρίχνουν στον Καιάδα.
Ολοι στο δρόμο του αγώνα. Να μην τους επιτρέψουμε το νέο έγκλημα. Να βάλουμε τέλος στις βάρβαρες αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου. Εχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρεπείς συντάξεις, Υγεία και Ασφάλεια. Είναι στο χέρι μας να τους εμποδίσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα και απαιτούμε: Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας. Καμιά περικοπή. Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί, αντιασφαλιστικοί νόμοι. Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις μας. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget