Βάζει πλάτη στην προώθηση αναδιαρθρώσεων

Την αμέριστη στήριξή τους στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να περάσουν και οι επόμενες καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις παρέχουν ο Στ. Θεοδωράκης και το «Ποτάμι».
Χαρακτηριστικά, ο Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας χτες στις Βρυξέλλες στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επέμεινε να βάλλει κατά των «συντεχνιών», να ζητά«αξιολόγηση και μείωση του Δημοσίου», «απελευθέρωση των επενδύσεων». «Και αν ήμουν Θεσμός,θα πίεζα περισσότερο τους Ελληνες για μεταρρυθμίσειςκαι όχι για περικοπές», συμβούλεψε τους ομοϊδεάτες του των Βρυξελλών.
Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους σοσιαλδημοκράτες ευρωβουλευτές, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στην Ελλάδα έχουμε ένα πρόβλημα με τις λέξεις, πιθανότατα κάποιοι να εννοούν μεταρρυθμίσεις την οπισθοδρόμηση. Εμείς στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις θα είμαστε στο πλευρό του Τσίπρα. Δε θα ενισχύσουμε αυτούς που θέλουν να πάνε την Ελλάδα πίσω».
Για την προώθηση των «μεταρρυθμίσεων» ο Θεοδωράκης μίλησε και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΜάρτιν Σουλτς, ο οποίος συμφώνησε ότι «πρέπει η χώρα γρήγορα να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget