ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδας (VIDEO)


Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν προστατεύουν τα ελληνικά σύνορα από την τουρκική προκλητικότητα, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24», το βράδυ της Πέμπτης 22 Μάρτη.
«Το ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο δήθεν για τους πρόσφυγες, όμως δεν βλέπει την τουρκική προκλητικότητα»,σημείωσε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, ο Ερντογάν δεν τα κάνει αυτά γιατί είναι τρελός, αλλά γιατί διεκδικεί για την αστική τάξη της Τουρκίας μεγάλο κομμάτι από τους ενεργειακούς πόρους. Επίσης, ανέδειξε τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που «έχει πάρει τις σημαίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών και δίνει νέες βάσεις».
Η Δ. Μανωλάκου υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ καλεί το λαό να βρίσκεται σε επαγρύπνηση. «Η κατάσταση είναι επικίνδυνη, δεν είναι τυχαίο ότι το ΚΚΕ οργανώνει συγκεντρώσεις με θέμα τις εξελίξεις, πρέπει να αφυπνίζεται ο λαός», σημείωσε.
Με αφορμή την τυπική κατάργηση του μνημονίου από το καλοκαίρι, επισήμανε ότι οι 800 μνημονιακοί νόμοι μένουν ακλόνητοι, ενώ έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα για το 2019 και το 2020. «Ο λαός θα συνεχίσει να υποφέρει, όμως είναι παρήγορο ότι υπάρχουν και κινητοποιήσεις σωματείων, συνδικάτων, εργατικών κέντρων», είπε, προσθέτοντας πως αυτό το σύστημα «φέρνει ανεργία, φτώχεια, βάσανα, πολέμους και προσφυγιά».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget