Οι πασιφιστές του ΝΑΡ

Σε πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα diktiospartakos.blogspot.gr, των παραδοσιακά διαστρεβλωτών των θέσεων του ΚΚΕ, του ΝΑΡ - Σπάρτακος, με θέμα «Το ΚΚΕ και τα κυριαρχικά δικαιώματα», συνεχίζουν τη βρώμικη δουλειά, με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αλλοίωσης των θέσεων του ΚΚΕ. Προσπαθούν να συγκαλύψουν με αυτό τον τρόπο τα αδιέξοδα της πολιτικής τους, που ως νέοι πασιφιστές έχουν το σύνθημα: «Δεν πολεμάμε».
Θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε στη μοναχική διαδρομή τους και τις κολακείες από τους ομογάλακτους, τους σημαιοφόρους της πολιτικής των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, δηλαδή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Για μια ακόμα φορά όμως θα αποκαλύψουμε τον βρώμικο και προβοκατόρικο ρόλο των παρατρεχάμενων του υπουργείου Άμυνας.
Οι επαγγελματίες ψεύτες και ταχυδακτυλουργοί γράφουν: «Το ΚΚΕ αποσυνδέει τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και γενικά τις ολοκληρώσεις του δυτικού καπιταλισμού, με τις προθέσεις και τους στόχους της ελληνικής αστικής τάξης». Πού το βρήκαν κάτι τέτοιο; Πουθενά φυσικά. Οι θέσεις, οι διαδηλώσεις, τα συνθήματά μας τους αποστομώνουν.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ στην ομιλία του 22 Μάρτη στην Κάλυμνο ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Όλοι μας είμαστε ταγμένοι να υπερασπιστούμε τα σύνορα της χώρας, στον αέρα, στη στεριά και τη θάλασσα και πουθενά αλλού! Ταυτόχρονα είμαστε ταγμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της τάξης μας στη χώρα μας, της ειρήνης και της φιλίας των λαών στη γειτονιά μας, σε όλο τον κόσμο.
Οι κομμουνιστές όπως πάντα στην ηρωική 100χρονη Ιστορία μας θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, για να αποκρουστεί ο όποιος ξένος εισβολέας, εάν και όποτε τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα όμως επισημαίνουμε από τώρα ότι δεν δείχνουμε και καμιά εμπιστοσύνη στην αστική κυβέρνηση που κάνει τον πόλεμο. Καμιά ανοχή στην άρχουσα τάξη που υποκινεί ή συμμετέχει στον πόλεμο για την προώθηση των δικών της οικονομικών συμφερόντων, βάζοντας το λαό μας να χύνει το αίμα του.
Θα επιδιώξουμε να τη βάλουμε με την πάλη μας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, με την ανατροπή της, για την οριστική νίκη του λαού, έτσι ώστε επιστέγασμα και έπαθλο αυτής της πάλης να είναι η εργατική εξουσία, η ανάπτυξη και ευημερία για το λαό, με ειρήνη και ευτυχία για όλους και όλες, για τα παιδιά μας, για τις γενιές που έρχονται.
Ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί ενάντια σε κάθε επιδίωξη αλλαγής συνόρων, κάθε αλλαγή διεθνών συνθηκών που οδηγεί στην αιματοχυσία των λαών».
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Γι' αυτό κάποιοι νέοι άνθρωποι, που ακολουθούν το ΝΑΡ, να βγάζουν συμπεράσματα και να γυρίσουν την πλάτη σ' αυτούς τους κύριους που το έβαλαν στα πόδια τρέχοντας και εγκαταλείποντας την ταξική πάλη, φωνάζοντας ψευτιές για το ΚΚΕ και κραυγάζοντας το σύνθημα «Δεν πολεμάμε».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget