Αλ. Μπαλού: Όχι άλλη αναμονή - Αγώνας για να ζήσουμε καλύτερα (VIDEO)


Πρόκληση χαρακτήρισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, την προσπάθεια της κυβέρνησης να πει ότι δεν υπάρχουν μειώσεις στο Ασφαλιστικό, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 5 Γενάρη 2016 στην ΕΡΤ 1.
Σημείωσε ότι οι μειώσεις στις συντάξεις έρχονται από πολύ πίσω. «Όλες οι επιλογές και οι περιβόητες μεταρρυθμίσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και από τη ΝΔ και από τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και από τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είχαν στόχο τις μειώσεις συντάξεων, τις ενοποιήσεις Ταμείων, το κόψιμο προς τα κάτω», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η Αλ. Μπαλού υπογράμμισε ότι καταργείται η υποχρέωση του κράτους στη λεγόμενη τριμερή χρηματοδότηση, «δίνοντας την περιβόητη εθνική σύνταξη, δηλαδή ψίχουλα 386 ευρώ».
Υπογράμμισε ότι η νέα γενιά δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, καθώς κανένας νέος δεν έχει σταθερή δουλειά και δεν θα μπορέσει να συμπληρώσει 40 χρόνια δουλειάς.
Κάλεσε τους εργαζόμενους να μην περιμένουν άλλο. «Όχι άλλη κοροϊδία. Όχι άλλη αναμονή», τόνισε χαρακτηριστικά η Αλ. Μπαλού, προσθέτοντας ότι πρέπει να ξεπεράσουμε το φόβο.
«Μπορούμε και πρέπει να ζήσουμε καλύτερα. Αν δεν σηκώσουμε όσο πιο γρήγορα κεφάλι τόσο περισσότερα θα μας παίρνουν», επισήμανε, τονίζοντας ότι ο αγώνας πρέπει να συνδεθεί με τη συνολική ανατροπή αυτής της πολιτικής και αυτής της εξουσίας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget