Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ Καλεί την κυβέρνηση να χαμηλώσει τους τόνους αν επιθυμεί συναίνεση στο Ασφαλιστικό

Συναίνεση στο Ασφαλιστικό με υψηλούς τόνους δεν μπορεί να υπάρξει, είναι το νόημα των δηλώσεων του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα και την κα Γεροβασίλη, αν επιθυμούν πραγματικά την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση για το Ασφαλιστικό να χαμηλώσουν τους τόνους και να είναι πιο προσεκτικοί όταν ασκούν κριτική στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ανέφερε ότι «ενώ η κυβέρνηση ταυτίστηκε πλήρως με τους δανειστές, έχει το θράσος να καταγγέλλει άλλους για όσα η ίδια διαπράττει».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, ανέφερε ότι «τα όσα υποστήριξε η κα Γεροβασίλη σχετικά με τα περί μη μείωσης των κύριων και επικουρικών συντάξεων και της προοπτικής των συνταξιούχων, μόνο θυμηδία προκαλούν» και πως «η αλήθεια είναι ότι το άδικο και το ανήθικο σχέδιο για το Ασφαλιστικό, που παρουσίασε η συγκυβέρνηση, προβλέπει μειώσεις -μέσα από νέο υπολογισμό- σε όλες τις συντάξεις που φτάνουν έως και το 35%».
Απέφυγε πάντως να αναφερθεί στα αντιασφαλιστικά πεπραγμένα του κόμματός του, ισχυριζόμενος «η Νέα Δημοκρατία με την πολιτική της διαχρονικά είναι το κόμμα που κράτησε ζωντανό το ασφαλιστικό σύστημα».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget