ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Θέλει «κοινωνικούς διάλογους» για να κάμψει τις κινητοποιήσεις των αγροτών

 
Tην πρόθεση του για «διάλογο» με τους αγρότες εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με προφανή στόχο να δημιουργήσει κλίμα αναμονής και να κάμψει τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.
«Η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στο διάλογο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.
Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου είναι προδιαγεγραμμένο από το τρίτο μνημόνιο και το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που περιλαμβάνουν μέτρα εξόντωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς. Άλλωστε, το λαϊκό κίνημα έχει πλούσια εμπειρία από τους «κοινωνικούς διαλόγους» που διοργάνωναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κάθε φορά που ήταν να περάσουν βάρβαρα μέτρα. 
«Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών» προσθέτει η κυβερνητική ανακοίνωση, δημιουργώντας ερωτήματα για το ποιούς εκπροσώπους εννοεί ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget