ΠΑΜΕ Ο αντιασφαλιστικός νόμος να μη φτάσει στη Βουλή

«Σε δεκάδες πόλεις σήμερα, δόθηκε μαζική και αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, στο κουαρτέτο των θεσμών, στη μεγαλοεργοδοσία με κεντρικό σύνθημα "Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο" που διαλύει τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα», τονίζει το ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του για τα συλλαλητήρια που έγιναν το Σάββατο 23 Γενάρη και την κλιμάκωση της πάλης καλεί:
«Σε κάθε κλάδο, κάθε χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε στιγμή ενιαία εργαζόμενοι, νεολαία, λαϊκά στρώματα που πλήττονται, να κλιμακώσουν την πάλη τους, να απαντήσουν μαχητικά στην κυβερνητική προπαγάνδα εξαπάτησης του λαού!
Την Τρίτη 26 Γενάρη, μέρα συζήτησης για το Ασφαλιστικό στη Βουλή, πρέπει να μας βρουν ξανά απέναντί τους! Να στείλουμε μήνυμα με τους αγώνες μας, με την παρουσία μας, ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν πρέπει να φτάσει στη Βουλή!
Στις 4 Φλεβάρη μέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, να νεκρώσουν τα πάντα! Κανείς στη δουλειά, στα γραφεία, καμιά μηχανή να μην ξεκινήσει!
Ο αντιασφαλιστικός νόμος με οποιαδήποτε μορφή αποκτήσει, να μη φτάσει στη Βουλή. Να αποσυρθεί! Δε διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις, δεν φτιασιδώνεται, δεν αλλάζει.
Μόνο ανατρέπεται!
Ή τα κέρδη των μονοπωλίων ή οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget