ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Όλοι στην κινητοποίηση την Παρασκευή στο υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό

Να  συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 12 μ. στο υπουργείο Εργασίας, για να δώσουν την «πρώτη μαζική απάντηση»  στο σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κατεδαφίζει ό,τι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση, καλεί τους οικοδόμους το Συνδικάτο τους.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας αναφέρει:
«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει το έγκλημα που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και κατεδαφίζουν ό,τι απέμεινε από την Κοινωνική Ασφάλιση.
Αντί να καταργήσει τους νόμους Λοβέρδου - Κουτρουμάνη που ισοπεδώνουν τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα είχε η Κοινωνική Ασφάλιση έρχονται να συνεχίσουν το έργο τους βάζοντας δυναμίτη στα θεμέλια του Ασφαλιστικού.
Πάνω στις 11 προηγούμενες μειώσεις των συντάξεων και των 2 επιπλέον που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το καλοκαίρι, ετοιμάζουν νέα σφαγή για όλους τους συνταξιούχους, παλιούς και νέους, αφού μειώνουν τις κύριες με το νέο υπολογισμό, συρρικνώνουν τις επικουρικές βαφτίζοντας τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος σε ρήτρα βιωσιμότητας, εξαφανίζουν σταδιακά το ΕΚΑΣ. Παράλληλα έρχονται να μειώσουν παραπέρα το εισόδημα των εργαζομένων αφού αυξάνουν τις εισφορές των μισθωτών.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιλέχτηκε από τους εργοδότες για να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά που δεν κατάφεραν να κάνουν οι προηγούμενοι κάτω από την πίεση του κινήματος.
Έρχονται να τσακίσουν ό,τι απέμεινε από την Κοινωνική Ασφάλιση έτσι ώστε από τη μια να εξασφαλίσουν ζεστό χρήμα για τη χρηματοδότηση του κεφαλαίου και από την άλλη να σπρώξουν τους εργαζόμενους στα νύχια των αρπακτικών της ιδιωτικής ασφάλισης.
Απέναντι σε όλους αυτούς τους σχεδιασμούς μία μόνο είναι η απάντηση: οργανωμένος αγώνας για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί τους να διαλύσουν τη ζωή μας.
Να οργανωθούμε και να απαντήσουμε με δυναμική απεργία.
Δίνουμε πρώτη μαζική απάντηση με συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 12 μ. στο υπουργείο Εργασίας».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget