Η παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου στο «Mega» (VIDEO)

Ξεδιπλώνεται προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού από δύο πλευρές, που δεν πρέπει να τη δεχθεί. Αυτό επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το βράδυ της Τρίτης 30 Ιούνη 2015.
Όπως διευκρίνισε, από τη μία, τρόικα, ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι εκβιάζουν το λαό ότι αν δεν ψηφίσει «ναι» θα έρθει η καταστροφή. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι βιομήχανοι και οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, προχωρούν σε αναγκαστικές άδειες, ενώ δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους. 
Από την άλλη  πλευρά, συνέχισε, το κυβερνητικό μπλοκ, ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή εκβιάζουν το λαό για να δεχθεί την κυβερνητική πρόταση. Μάλιστα, επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση κατέθεσε νέα πρόταση για 3ο μνημόνιο, με 30 δισ. ευρώ νέο δάνειο. 
Αυτή η κατάσταση δεν θα σταματήσει όσο παραμένουμε στην ΕΕ και κουμάντο στην οικονομία κάνουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι. Το δημοψήφισμα είναι μια ευκαιρία ο λαός να πει «όχι» και στις δύο προτάσεις και στην αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ και με την πάλη του να διεκδικήσει τη βελτίωση της θέσης του. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget