Εμπαιγμός από την Λ. Κατσέλη: «Η καταβολή των συντάξεων εξελίσσεται ομαλά»

Εκτός από την ταλαιπωρία και αγωνία που υφίστανται οι χιλιάδες συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα, έρχονται και αντιμέτωποι με τον εμπαιγμό της κυβέρνησης.
«Η καταβολή συντάξεων εξελίσσεται ομαλά σε όλα τα ανοικτά υποκαταστήματα των τραπεζών», ισχυρίστηκε σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.
Επί τρεις μέρες οι συνταξιούχοι συνωστίζονται έξω από τα υποκαταστήματα με αγωνία για το αν πήραν και πώς θα πάρουν τις συντάξεις τους και η Λ. Κατσέλη δηλώνει: «Στα λίγα υποκαταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης όπου παρουσιάστηκε αθρόα προσέλευση συνταξιούχων το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά».
Ενημέρωσε ωστόσο ότι για αρκετά υποκαταστήματα τραπεζών προβλέπεται παράταση ωραρίου μέχρι τις 19.00. Αν χρειαστεί, οι τράπεζες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανοίξουν πρόσθετα υποκαταστήματα.
Στην ομολογία ότι «δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στις τράπεζες», προχώρησε από την άλλη πλευρά ο ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM» όπου παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και ανά πάσα στιγμή που περνάει το πρόβλημα αυτό διαπιστώνεται ακόμη περισσότερο». Ο Γ. Ρωμανιάς, μη μπορώντας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, περιορίστηκε σε ευχολόγια για να λυθούν τα  προβλήματα την επόμενη εβδομάδα. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget