Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων: Καταγγέλλει απόλυση εργαζομένου από τις «εκδόσεις Λιβάνη»

Την εργοδοσία των «εκδόσεων Λιβάνη» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου - Χάρτου - ΜΜΕ και Συναφών Επαγγελμάτων, για την τρομοκρατική απόλυση εργαζόμενου, που αρνήθηκε να συναινέσει στη μείωση του μισθού του.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Με αυτόν τον τρόπο, φάνηκε ότι οι μειώσεις που γίνονται δε σταματάνε τις απολύσεις, αλλά και ότι η εργοδοσία αξιοποιεί την απόλυση ως μέσο τρομοκράτησης και των υπόλοιπων συναδέλφων.
Αυτή είναι η πολιτική πρακτική, το όραμα και η ελπίδα που επαγγέλλονταν από τους εκφραστές της σημερινής κυβέρνησης μιας και γνωρίζουμε καλά ποια πολιτική εκπροσωπεί ο κύριος Λιβάνης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Η διοίκηση του Σωματείου καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν συλλογικά μέτρα αντίστασης μπροστά στα εκβιαστικά διλήμματα, ορθώνοντας μέτωπο αντίστασης, διεκδικώντας μία αξιοπρεπή ζωή.
Τέλος, καλεί τη διεύθυνση του εκδοτικού οίκου «Λιβάνη» να πάρει πίσω την απόλυση και τις μειώσεις μισθών που επιβλήθηκαν με παράνομο τρόπο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget