Με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της πορείας αγώνα .. Υπερασπιστής της αντεργατικής πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ ....

«Με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, τα στελέχη του κόμματος, Σία Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτης Ρήγας και Κώστας Σπαρτινός, δεν έκρυψαν την εχθρότητά τους για το λαϊκό ποτάμι στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας που εξελίσσεται και θα κορυφωθεί στην Αθήνα, με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή. Μια μαζική και αγωνιστική πορεία, που στο διάβα της τυγχάνει θερμής υποδοχής, από φορείς, συνδικάτα και απλούς ανθρώπους. Μάλιστα, κάνουν και υποδείξεις στη δημοτική αρχή, να σταματήσει να διεκδικεί και να περιοριστεί στα της διαχείρισης...
Αντιλαμβανόμαστε το θλιβερό ρόλο που έχουν αναλάβει τα κυβερνητικά στελέχη, αυτόν της υπεράσπισης της αντιλαϊκής τους πολιτικής. Της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, των "δανειστών", του κεφαλαίου, του ΔΝΤ και των μονοπωλίων. Αυτή είναι που γεννά τη φτώχεια και την ανεργία.
Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει σταθερά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των λαϊκών στρωμάτων, να παίρνει πρωτοβουλίες για την προβολή και τη διεκδίκηση όλων των αναγκών, κάθε λαϊκής οικογένειας.
Καλούμε τους ανέργους της πόλης μας, τα συνδικάτα και τους φορείς, να συνεχίσουν με πείσμα και αποφασιστικότητα να ενισχύουν το ποτάμι της διεκδίκησης μέτρων ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους, που θα φτάσει μέχρι το Σύνταγμα».



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget